Bejelentés


Távmunka-siker VÁSÁROLJ ÉS GAZDAGODJ!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Hírek
Újjab termékek a webárúházban

ÚJ TERMÉKCSALÁD: EGÉSZSÉG: Kéz- és lábápolás Száj- és ajakápolás Mozgásszervi betegségek ellen Csonterősítők Depresszió, stressz ellen Légzőszervi betegségek ellen Allergia ellen Bőr-, köröm- és hajproblémák ellen Daganatos betegségek ellen (immunerősítés) Szemproblémák ellen Emésztési problémák ellen Női problémák ellen Férfi problémák ellen Szív- és érrendszeri betegségek ellen ÚJDONSÁG: BÉRES ANTIFRONT-CSEPPEK (frontérzékenység ellen) POTENCIANÖVELŐ CSALA ZSUZSA FÉLE FOGYI- ÉS MÉREGTELENÍTŐ TEA

tovább >>

Mi a TKER?A TKER egy olyan Vásárlói Klub, mely egyesíti a korszerű online vásárlási módot a közösségi kapcsolatok ápolásával és mindenki számára elérhető üzleti lehetőséggel.

Lehet, hogy még Te sem hallottál róla, mert augusztus 10.-én indult!

Szeretsz nagyobb bevásárlóközpontokban vásárolni, mint az Auchan vagy a Tesco? Mi szeretünk. Bár nagyon ritka az olyan alkalom, hogy 10000 Ft alatt megússzunk egy vásárlást. Ami rossz, az a sorban állás, főleg egy 3 éves gyerekkel, aki már unja, és menne haza. Maga a vásárlás is emiatt nehezebb. Előfordul, hogy mégsem vettünk meg mindent, és csak otthon derül ki. Sorolhatnék még pár dolgot, mint pl. esőben bepakolni az autóba…

Az ajánlat, amit kaptam, a vásárlással kapcsolatos, de sorban állás, és időveszteség nélkül. A kiválasztott termékeket INGYEN házhoz szállítják az ország egész területén! Ha bármelyik üzletben 5000 Ft felett szoktál vásárolni, akkor megéri tovább olvasnod! (az ajánlatnak nincs köze az Auchan és Tesco áruházakhoz)

INGYENES REGISZTRÁCIÓ ITT!!!, és máris klubtag vagy!


Befektetés nélküli kiegészítő-, vagy fő jövedelmi lehetőség.


Folyamatosan bővülő árukészlet, a család minden tagját kiszolgáló online vásárlási lehetőség.


Nem kötelező havonta vásárolni, de megéri, ha jövedelmet is szeretnél elérni a klubtagsággal.


Havonta elég EGYSZER 5000.- Ft-ért vásárolnod a webáruházban.


Szállításkor kell fizetni a termékeket, tehát előre nem kell fizetned semmit! A kiszállítás INGYENES az egész ország területén! Rendeléstől számított 7 napon belül megérkezik a megrendelésed! Minden termék kiskereskedelmi áron kapható, tehát mintha a helyi boltban vásárolnál! A webáruházat a TK-Office Gazdasági Szolgáltató KFT hozta létre.


Egy kis ízelítő a webáruház kínálatából:


Papír-írószer:

Mûszaki cikkek:
MP3 - MP4 lejátszók, GPS navigációk, Laptop, Számítógépek és alkatrészek, digitális képkeret, festékpatronok, tonerek, elemek

Háztartási és vegyi áru: háztartási műanyagáru, konyhafelszerelés, háztartási papíráru, tisztítószerek eszközök, mosó és öblítõ szerek

Tartós élelmiszerek: alapvetõ élelmiszerek, sós ropogtatni valók, konzerváru, édesség, kávé tea, tésztafélék, állateledel
Egészséges életmód: sportcikkek, reform élelmiszerek, gyógyászati készülékek eszközök (Pl: digitális vérnyomásmérő), celluitis elleni készítmények, fogyasztó szerek, táplálék kiegészítők

Ruházat: pelenka, gyermek ruházat, férfi ruházat, női ruházat

Italáru: gyümölcslevek, energiaitalok, szeszesítalok, röviditalok, üdítő, ásványvíz

Kozmetikumok: fogkrém, fogkefe, férfi higiénia, női higiénia, illatszerek, tisztálkodó szerek, samponok, hajlakkok, balzsamok

Táska és bőrdíszmû: válltáskák, utazótáskák, hátizsákok, iskolatáskák

Vegyes: ajándékok, játékok

Mielőtt regisztráltam volna, benéztem a webáruházba, és az ÖSSZES terméket átnéztem. Kényelmesebb volt, mint bevásárlókocsival 2-3 órát mászkálni! Kizárólag csak olyan termékeket tettem a kosárba, ami kell. Kíváncsi voltam, össze tudom-e hozni az 5000 Ft-ot?


Lehet, hogy arra gondolsz most:


Miért éljek ezzel a lehetőséggel, ha a kenyérért úgy is el kell mennem a boltba?


A válaszaim:


Amit a klubban megrendelsz, már nem kell megvenned és CIPELNED!A napi vásárlásaidat olcsóbban megúszhatod!Teszel annak érdekében, hogy visszakapd a vételárat!Lelkesít majd, hogy mások vásárlásai után te kapsz fizetést kéthetente!Kedvezményt kapsz már a második vásárlásból! ...és azt is lenne mire költeni igaz?Független kereseti lehetőség van a kezedben!Mindezt ingyen, kötelezettségek nélkül elérheted! Ingyen regisztrálhatsz, nincs semmilyen rejtett költség, se beugrató, sem apró betűs részek!


Lesz, aki hisz benne, és lesz, aki csak legyint egyet. Én maradok azoknál, akik hisznek abban, hogy lehet kényelmesebben, mégis olcsóbban élni.
Köztük is lesz, aki csak megveszi havonta a min. 5000 Ft-os csomagját, és azt veszi észre, hogy egyre többet tud vásárolni ugyanannyi pénzért. Ők az egyszerű vásárlók.


A program a regisztrációs idõ szerint besorol mindenkit egy kedvezményi rangsorba!Minél többen lesznek, annál nagyobb a kedvezmény.


Lesznek olyanok, akik észreveszik benne az üzleti lehetőséget is!Megveszik azt a terméket, amit amúgy is megvennének, és elmondják az ismerőseiknek, barátaiknak, hogy a kiadásukból egyre növekvő jövedelmük származik! Ők kedvezményt kapnak minden egyes új, regisztrált tag után, mert elmondták, reklámozták a klubot.
Képzeld csak el, a gép előtt ülve kiválasztod a termékeket, megrendeled, a csomagot szállításkor fizeted, és még kedvezményeket is kapsz, sőt, jövedelmed is származik belőle! Cserébe pedig csak annyit tettél, hogy elmondtad másoknak, hogy hol vásárolsz!


Lassan itt az ősz, aztán a tél. Amit megrendelsz a klubban, azért már nem kell elmenned a boltba erős szélben, hóesésben! Nem kell nagykabátban várni, hogy végre te kerülj sorra a kasszánál!
Szeretnél körülnézni a webáruházban, mielőtt döntenél? Kérlek, add meg a nevedet, és máris küldök meghívót. A meghívó NEM KÖTELEZ SEMMIRE! Nem kötelező regisztrálni, ha megkaptad a meghívót! De, ha mégis regisztrálni szeretnél, arra a meghívón keresztül van csak lehetőséged.Teljes név:
E-Mail Cim:
Meghívó igénylése a T-KER Vásárlói Klubba!


INGYENES REGISZTRÁCIÓ ITT!!!


Kereset az InternetenÜzenetküldés
Ha bármilyen kérdése van kérem írjon egy levelet. Hamarosan válaszolni fogok.

E-mail címed:
Szöveg:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!